FB Korpsen Leden

Sint's Hofkapel Rommel de Bommel

Sint´s Hofkapel RommelDeBommel  speelt geheel in hun eigen stijl voor u alle bekende traditionele sinterklaasliedjes maar ook  de Sinterklaashits van de laatste jaren, van Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht tot de brieven van Jacob, Sinterklaas wil dansen en Pepernoot, Taai Taai, Chocolade en de Stoomboot viert feest.Een combinatie met feestnummers uit ons repertoire is ook mogelijk .Ideaal voor uw winkelcentrum, braderie, sinterklaasintocht of bedrijfsfeest.

In menig winkelcentrum kan het publiek zich rond de Sinterklaasperiode tegoed doen aan de gezellige klanken van dit orkest. Graag begeleiden wij uw Sint bij zijn bezoek aan uw winkelgebied en/of bedrijf.  

Vanwege het wegvallen van veel evenementen i.v.m. het Coronavirus, heeft Sint´s Hofkapel RommeldeBommel dit jaar geen volle agenda. Organiseert U een evenement wat aan de RIVM richtlijnen voldoet en zoekt u nog muzikale sfeerbrengers voor een onvergetelijk Sinterklaasevenement dan zijn wij graag uw partner.

efteling-2018-laaf-binnen.jpg
Dickensgroepsfoto_2018_16x9.jpg
Koeien.jpg

Contactgegevens

Postadres:
p/a Meppelrade 189
2544 XP Den Haag

06-28973604 (na 19:00u)
info@fbkorpsen.nl

Social Media

Bezoek ook onze facebookpagina's.

logo facebook 48Themaorkesten

logo facebook 48Foutje Bedankt

Logo InstagramFoutje op Insta

In- / uitloggen

Toegang tot het besloten gedeelte van deze site is alleen voorbehouden aan hen die hier expliciet toestemming voor hebben.