Logo Rommel de Bommel

Zwarte Pietenband RommeldeBommel  speelt geheel in hun eigen stijl voor u alle bekende traditionele sinterklaasliedjes maar ook  de sinterklaashits van de laatste jaren, van Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht tot de brieven van Jacob, Sinterklaas wil dansen en Pepernoot, Taai Taai, Chocolade en de Stoomboot viert feest. Ideaal voor uw winkelcentrum, braderie, sinterklaasintocht of bedrijfsfeest.

In menig winkelcentrum kan het publiek zich rond de sinterklaasperiode tegoed doen aan de gezellige klanken van dit orkest. Graag begeleiden wij uw Sint bij zijn bezoek aan uw winkelgebied en/of bedrijf. Tevens bieden wij u de mogelijkheid uw bezoekers attenties te laten ontvangen door onze strooi- en danspieten. Deze pieten zullen uw publiek/bezoekers voorzien van uw give-a-way’s.

Naar aanleiding van de maatschappelijke discussie over het  vermeende racistische uiterlijk van Zwarte Piet is de unit per 2020 gerestyled naar Sint´s Hofkapel RommeldeBommmel.

Zondag 1 december 2019 was er de mogelijkheid om te brunchen met Sinterklaas bij van der Valk in Nootdorp, de muzikale omlijsting werd verzorgd door zwarte pietenband Rommel de Bommel.

voor een beeldverslag  van dit oudewerts gezellige spektakel klik hier

Zaterdag 30 November 2019 was Zwarte Pietenband RommeldeBommel weer te vinden in de winkelstraten van Oud Rijswijk van 11:00 tot 16:00 uur tijdens de Pieten Zaterdag.  

Zaterdag 23 November 2019 hebben we samen met zwarte pietenbands De Dwarsliggers & De Zeurpieten  4 drukbezochte  winkelcentra in Den Haag ZW voorzien van een geweldige sinterklaassfeer.

voor een impressie in beeld klik hier

Zondag 2 december 2018 was er de mogelijkheid om te brunchen met Sinterklaas bij van der Valk in Nootdorp, de muziekale omlijsting werd verzorgd door zwarte pietenband Rommel de Bommel.

voor een beeldverslag klik hier

Zaterdag 24 november 2018 hebben we samen met Zwarte Pietenbands De Dwarsliggers & De Zeurpieten  4 winkelcentra in Den Haag ZW voorzien van een geweldige sinterklaassfeer.

voor een impressie in beeld klik hier of hier

Zaterdag 17 november 2018 heeft Zwarte Pietenband RommeldeBommel Sinterklaas verwelkomt bij de intocht in Voorburg .

voor een indruk klik hier

Zaterdag 17 november 2018 heeft Zwarte Pietenband RommeldeBommel Sinterklaas verwelkomt bij de intocht in Leidschendam .

voor een indruk klik hier

Zaterdag 1 december 2018 was  Zwarte Pietenband RommeldeBommel te vinden in de winkelstraten van Oud Rijswijk tijdens de Pieten Zaterdag.  

Zaterdag 2 december 2017 was Zwarte Pietenband RommeldeBommel te vinden in de winkelstraten van Oud Rijswijk tijdens de Pieten Zaterdag.  

Zaterdag 25 november 2017 waren zwartepietenbands De Dwarsliggers,De Zeurpieten, Notenzooi & RommeldeBommel bij de sinterklaasintocht in Den Haag ZuidWest,5 winkelcentra werden aangedaan: Dierenselaan, Leyenburg, Betje Wolffstraat, Hogeveld en Leyweg.

Zaterdag 18 november 2017 was zwartepietenband RommeldeBommel bij de Sinterklaasintocht in Voorburg .

klik hier voor meer info over de intocht

Zaterdag 18 november 2017 was zwartepietenband RommeldeBommel te gast bij de Sinterklaasintocht in Leidschendam.

klik hier voor een beeldverslag

.

20230916_groepsfoto.jpg
2023_X-Brass_3.jpg
IMG_7653_2.jpg

Contactgegevens

Postadres:
p/a Meppelrade 189
2544 XP Den Haag

Tel. 06-40198138
management@fbkorpsen.nl

Social Media

Bezoek ook onze facebookpagina's.

logo facebook 48Themaorkesten

logo facebook 48Foutje Bedankt

Logo InstagramFoutje op Insta

In- / uitloggen

Toegang tot het besloten gedeelte van deze site is alleen voorbehouden aan hen die hier expliciet toestemming voor hebben.