FB Korpsen Leden
Logo Rommel de Bommel

Zwarte Pietenband RommelDeBommel  speelt geheel in hun eigen stijl voor u alle bekende traditionele sinterklaasliedjes maar ook  de sinterklaashits van de laatste jaren, van Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht tot de brieven van Jacob, Sinterklaas wil dansen en Pepernoot, Taai Taai, Chocolade en de Stoomboot viert feest. Ideaal voor uw winkelcentrum, braderie, sinterklaasintocht of bedrijfsfeest.

In menig winkelcentrum kan het publiek zich rond de sinterklaasperiode tegoed doen aan de gezellige klanken van dit orkest. Graag begeleiden wij uw Sint bij zijn bezoek aan uw winkelgebied en/of bedrijf. Tevens bieden wij u de mogelijkheid uw bezoekers attenties te laten ontvangen door onze strooi- en danspieten. Deze pieten zullen uw publiek/bezoekers voorzien van uw give-a-way’s.

Zondag 2 december was er de mogelijkheid om te brunchen met Sinterklaas bij van der Valk in Nootdorp, de muziekale omlijsting werd verzorgd door zwartepietenband Rommel de Bommel.

voor een beeldverslag klik hier

Zaterdag 24 november 2018 hebben we samen met zwarte pietenbands De Dwarsliggers & De Zeurpieten  4 winkelcentra in Den Haag ZW voorzien van een geweldige sinterklaassfeer.

voor een impressie in beeld klik hier of hier

Zaterdag 17 november 2018 heeft zwartepietenband RommeldeBommel Sinterklaas verwelkomt bij de intocht in Voorburg .

voor een indruk klik hier

Zaterdag 17 november 2018 heeft zwartepietenband RommeldeBommel Sinterklaas verwelkomt bij de intocht in Leidschendam .

voor een indruk klik hier

Zaterdag 1 december 2018 was  zwartepietenband RommeldeBommel te vinden in de winkelstraten van Oud Rijswijk tijdens de Pieten Zaterdag.  

Zaterdag 2 december 2017 was zwartepietenband RommeldeBommel te vinden in de winkelstraten van Oud Rijswijk tijdens de Pieten Zaterdag.  

Zaterdag 25 november 2017 waren zwartepietenbands De Dwarsliggers,De Zeurpieten, Notenzooi & RommeldeBommel bij de sinterklaasintocht in Den Haag ZuidWest,5 winkelcentra werden aangedaan: Dierenselaan, Leyenburg, Betje Wolffstraat, Hogeveld en Leyweg.

Zaterdag 18 november 2017 was zwartepietenband RommeldeBommel bij de Sinterklaasintocht in Voorburg .

klik hier voor meer info over de intocht

Zaterdag 18 november 2017 was zwartepietenband RommeldeBommel te gast bij de Sinterklaasintocht in Leidschendam.

klik hier voor een beeldverslag

.

5 december 2016 heeft een kleine bezetting van RommeldeBommel Sinterklaas vergezelt bij zijn bezoek aan CBS de Fontein in Ypenburg. 

Zaterdag 26 november 2016 was zwartepietenband RommeldeBommel de hele middag aanwezig in om het centrum van Oud-Rijswijk. 

Zaterdag 19 november 2016 waren de zwartepietenbands Notenzooi en RommeldeBommel te vinden bij de intocht van Sinterklaas in Den Haag ZuidWest.

efteling-2018-laaf-buiten.jpg
XBrass_2018_16x9.jpg
Scheveningen_2018_staatie_vrij16x9_.jpg

Contactgegevens

Postadres:
p/a Vleutenstraat 21
2546 EH Den Haag 

06-28973604 (na 19:00u)
info@fbkorpsen.nl

Social Media

Bezoek ook onze facebookpagina's.

logo facebook 48Themaorkesten

logo facebook 48Foutje Bedankt

Logo InstagramFoutje op Insta

In- / uitloggen

Toegang tot het besloten gedeelte van deze site is alleen voorbehouden aan hen die hier expliciet toestemming voor hebben.