FB Korpsen vierde haar 70 jarig bestaan met optredens in Disneyland Parijs.

Stel je een weekend voor vol plezier en vermaak … van de hand schudden van je favoriete Disney figuren, meelopen in de Disney Pre-Parade door de Mainstreet, een optreden verzorgen op het Royal Castle Stage en tot de zon ondergaat genieten van al het moois wat Disneyland Parijs te bieden heeft, en de dag er op toeren langs de bezienswaardigheden van Parijs.

Het weekend van 27 en 28 juni 2015 hebben de orkesten Foutje Bedankt en showkorps Federatieband van de FB Korpsen het 70 jarig bestaan van de vereniging op deze wijze mogen vieren in en om Parijs.
Showkorps Federatieband had de eer de pre-parade in het park muzikaal te mogen verzorgen, terwijl streetband FB3 een swingend podiumoptreden in het magic kingdom mocht verzorgen in hun nieuwe outfit en onder hun nieuwe naam : Foutje Bedankt, het orkest maakt dit jaar de switch van streetband naar feestband. Een mooie herinnering voor de leden van de jubilerende vereniging.

.

efteling-2018-laaf-buiten.jpg
BTZJ0873.jpg
natte-dweilorkest.jpg

Contactgegevens

Postadres:
p/a Meppelrade 189
2544 XP Den Haag

06-28973604 (na 19:00u)
info@fbkorpsen.nl

Social Media

Bezoek ook onze facebookpagina's.

logo facebook 48Themaorkesten

logo facebook 48Foutje Bedankt

Logo InstagramFoutje op Insta

In- / uitloggen

Toegang tot het besloten gedeelte van deze site is alleen voorbehouden aan hen die hier expliciet toestemming voor hebben.