FB Korpsen Leden

September 2020, de maand waarin de Federatieband haar 75ste verjaardag zou vieren.Helaas is alles anders gelopen dan wij ons eerder dit jaar konden voorstellen. Vanaf het moment wij de eerste plannen voor ons verjaardagsfeest intern met elkaar deelden, moest wij deze gelijk weer uitstellen.

Een Meet & Greet met onze vroegere helden en onze huidige talenten zal nog even op zich moeten laten wachten en de presentatie van ons nieuwe onderkomen in Wateringen zal ook voor velen nog een verrassing moeten blijven.

Gelukkig kunnen de huidige leden -met de nodige voorzorgsmaatregelen- weer met elkaar muziek maken en blijft de vereniging ook in deze bijzondere tijd een middelpunt voor de amateurmuziek in Den Haag e.o.

Voor de FB-ers die niet meer in actieve dienst zijn, zal het nog even duren voor wij elkaar weer kunnen zien, maar het is zeker onze bedoeling een verlaat verjaardagfeestje met jullie te organiseren!

Vanzelfsprekend is dit feestje niet alleen voor de oud FB-ers, maar zijn de oud leden van de Jong Federatieband en FederatieBigband ook meer dan welkom.

Voor nu zullen wij het moeten doen met de website en de social media.

Wilt u per e-mail op de hoogte blijven en is uw e-mail adres onlangs veranderd, stuur dan een bericht naar info@fbkorpsen, dan updaten wij uw e-mail adres in ons systeem.

Zoals u van ons gewend ben hebben wij geen periodieke nieuwsbrief, wij mailen u enkel voor een re√ľnie of andere bijzondere events.

Wij hopen dat jullie allemaal deze tijd goed doorstaan en dat wij jullie op een later moment in goede gezondheid kunnen begroeten in ons nieuwe onderkomen.

20190713eftelingvrij169.jpg
dickens2017_1600x900.jpg
Koeien.jpg

Contactgegevens

Postadres:
p/a Meppelrade 189
2544 XP Den Haag

06-28973604 (na 19:00u)
info@fbkorpsen.nl

Social Media

Bezoek ook onze facebookpagina's.

logo facebook 48Themaorkesten

logo facebook 48Foutje Bedankt

Logo InstagramFoutje op Insta

In- / uitloggen

Toegang tot het besloten gedeelte van deze site is alleen voorbehouden aan hen die hier expliciet toestemming voor hebben.